20. september 2022

Program på plads til årets 4. netværksmøde i Klimapolitisk Netværk

Onsdag d. 12 oktober 09.30 - 15.30 inviterer KL det Klimapolitiske Netværk til en spændende dag som sætter skarpt på DK2020 og finansiering, Klimaskovsfonden samt hvordan klimapolitik hænger sammen med forsyningssikkerheden. Du kan stadig nå at tilmelde dig!

Program til årets 4. netværksmøde i Kommunernes Klimapolitiske Netværk er nu på plads 

Dagen begynder med lidt morgenmad og kaffe på Weidekampsgade 10, hvor KL lægger ud med dagens første oplæg. Derudover har vi lagt god tid ind til en bordrunde for at høre hvad der rør sig ude hos jer. I den anledning har vi også et punkt vedr. forsyningssikkerhed.

Vi fortsætter formiddagen med et oplæg fra Klimaskovfonden og den kommende ansøgningsrunde. Efter frokost afholder vi en workshop som sætter skarpt på barriererne i oplever ved realiseringen af DK2020. Derfor afslutter vi dagen med et oplæg om finansiering og DUT-forhandlinger til kommunerne. Du kan læse dagens fulde program og tilmelde dig via linket nedenfor. 

OBS: For at sikre forplejning mv. er der tilmeldingsfrist mandag d. 10. oktober 2022.

Arrangement

Møder og netværk 4. Netværksmøde i Klimapolitisk Netværk

 Husk at du og din kommune skal være tilmeldt Kommunernes Klimapolitiske Netværk for at deltage i netværksmøderne. Du kan læse mere om KPN og hvordan du tilmelder dig her

Spørgsmål? 

Ved faglige henvendelser kontakt gerne: Chefkonsulent Mette Skovbjerg (MESK@kl.dk) el. specialkonsulent Ulla Schärfe (ULSC@kl.dk). 

Ved praktiske eller tekniske henvendelser studentermedhjælpere Louise Møller Christensen (LOMC@kl.dk) el. Thomas Weibeck (THWE@kl.dk) 

 

×

Log ind