25. november 2022

Energistyrelsen inviterer til webinar om brug af erhvervsdata i Boliganalysen

Energistyrelsen har noteret den store efterspørgsel og inviterer nu til webinar herom vedr. brug af erhvervsdata i Boliganalysen onsdag d. 30. november kl. 11 - 12.30.

Webinar den 30. november vedr. brug af erhvervsdata i Boliganalysen

Energistyrelsen har noteret den store efterspørgsel på en erhvervsløsning i Boliganalysen og inviterer nu til webinar herom onsdag den 30. november kl. 11-12.30.

Læs mere og tilmeld dig her: https://boliganalysen.dk/da/events

Om Boliganalysen

Boliganalysen er et digitalt værktøj, som hjælper jer med at kommunikere effektivt og målrettet til ejendomsejere om muligheder for at konvertere varmeforsyning eller spare på energiregningen. Med Boliganalysen kan I målrette oplysning og inspiration til udvalgte borgerne, f.eks. ejendomsejere med naturgasfyr, om deres muligheder for at konvertere til fjernvarme eller varmepumpe. Kommunens medarbejdere finder relevante modtagere med enkle analyseværktøjer og sammensætter kommunikationselementer i en effektiv proces. Boliganalysen er designet til medarbejdere, som arbejder med jeres klimaindsats og værktøjet bygger på indhold fra SparEnergi.dk og offentligt tilgængelige data som f.eks. BBR og energimærkerne.

Nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede er tilmeldt Energistyrelsens nyhedsbrev til samarbejdspartnere, så kan du tilmelde dig her – og være sikker på, at blive opdateret med vigtige informationer om kampagner og andre relevante aktiviteter fra Energistyrelsen.

 

OBS: Al tilmelding og information vedr. dette arrangement skal rettes til specialkonsulent Morten Høj i Energistyrelsen på mthg@ens.dk 

×

Log ind