10. november 2022

Årsmøde om de kommunale ejendomme – Med særlig fokus på klimadagsordenen og energikrisen.

Kom med når Københavns Ejendomme og Indkøb (KEID) og Nøgletalssamarbejdet åbner dørene som værter til kommunernes første årsmøde om de kommunale ejendomme d. 8. december 2022. Det bliver første gang siden coronapandemien, at alle landets kommuner inviteres til samling. Konferencen afholdes på Københavns Rådhus i lokaler fuld af historie og kulturarv.

Hvad kan du forvente? 

Kom med når Københavns Kommune og Det Fælleskommunale Nøgletalssamarbejde inviterer landets chefer og ledere med ansvar for ejendomsdrift og -forvaltning til årsmøde med særligt fokus på klimadagsordenen og energikrisen.

Der sker utrolig meget på det kommunale ejendomsområde for tiden. På årsmødet får du muligheden for at forholde dig til ejendomsområdet i helikopterperspektiv gennem spændende oplæg og sparre med kolleger på tværs af landet, der sidder med de samme udfordringer og spørgsmål som dig selv.

Dagen byder på en blanding af oplæg, panel- og deltagerdebat og er målrettet chefer og ledere med interesse og ansvar for drift af kommunale ejendomme.

Programmet tager bl.a. fat i de nationale og europæiske klima-ambitioner, herunder de kommende EU-direktiver og forslag om kommunal pligt til at renovere 3 pct. af ejendomsmassen samt reduktion af energiforbruget på 1,7 pct. årligt.

Derudover sættes der fokus på, hvordan ejendomsstrategier er retningsgivende for det daglige arbejde, samt hvordan data kan bruges som dokumentation og udgangspunkt for målsætninger og analyse for indsatser.

Se det fulde program og tilmeld dig her:

Arrangement

Konferencer og messer Årsmøde om kommunale ejendomme

Årsmøde om kommunale ejendomme for chefer og ledere indenfor kommunal ejendomsforvaltning.

×

Log ind