07. marts 2022

Årets første møde i kommunernes netværk for grøn mobilitet

Interesseret i nye forretningsmodeller for grøn og bæredygtig mobilitet? Lyt med når vi den 17. marts dykker ned i CONCITO’s kommende rapport på området.

Årets første møde i kommunernes netværk for grøn mobilitet løber af stablen den 17. marts kl. 10-12.

På årets første møde i netværket får vi besøg af Susanne Krawack, som er seniorkonsulent i tænketanken CONCITO. Susanne arbejder med mobilitet og transport og har lang erfaring fra kommuner, rådgivning og andre vidensinstitutioner. På mødet giver hun sit bud på anbefalinger i tænketankens kommende rapport om nye forretningsmodeller for bæredygtig mobilitet. Rapporten er under udarbejdelse, og Susanne vil som en del af sit oplæg lægge op til dialog og debat om anbefalingerne.

Efter oplægget vil deltagerne blive fordelt i grupper, hvor man som kommune har mulighed for sammen med andre kommuner at drøfte, hvilke punkter man kan lade sig inspirere af og arbejde videre med.

For at give alle kommuner mulighed for at få en smagsprøve på, hvilke emner der tages op i netværket, vil dette netværksmøde være åbent for alle kommuner, uanset om man allerede er en del af en medlemskommune eller ej. Kommende netværksmøder vil udelukkende være for medlemskommuner. 

Deltagelse til netværksmødet kræver tilmelding, hvilket kan gøres nedenfor: 

Arrangement

1. netværksmøde i kommunernes netværk om grøn mobilitet 2022

Program 
Kl. 10.00-10.20 Nyt fra KL v. Julie Leth, chefkonsulent i KL

Kl. 10.20-11.20 Forretningsmodeller for bæredygtig mobilitet v. Susanne Krawack, seniorkonsulent i CONCITO

Kl. 11.20-11.45 Dialog i grupper på baggrund af oplægget: På hvilke områder er jeg blevet klogere, og hvad tager jeg med i mit videre arbejde?

Kl. 11.45-12.00 Opsamling og tak for i dag

Tilmelding til kommunernes netværk for grøn mobilitet 

For at kunne deltage i mødet, høre eksterne oplæg og blive klogere på andre kommuners erfaringer med grøn mobilitet, skal din kommune være en del af netværket. Læs mere om netværket og tilmeld din kommune her: 

Når din kommune er medlem, kan du deltage i netværksmødet og i alle møder fremadrettet. Medlemskommuner kan deltage med én fast deltager samt en yderligere deltager.

Spørgsmål? 

Overvejer I at være med i netværket, men er i usikre på, om det er noget for jer, kan I kontakte chefkonsulent Julie Leth (jlet@kl.dk) eller studentermedhjælper Albert Østerbye (alcp@kl.dk), og høre mere om tidligere og kommende emner i netværket, og hvordan I kan få mest ud af medlemskabet. 

×

Log ind