16. februar 2022

Årets første netværksmøde i Energinetværket

Interesseret i at høre hvad regeringens Power-to-X strategi går ud på, eller hvordan man kan anvende geotermi i Danmark? Årets første netværksmøde i Energinetværket løber af stablen om en uge.

Årets første netværksmøde i Kommunernes Energinetværk afholdes d. 24. februar fra 09.00 - 12.30

Årets første netværksmøde i Energinetværket løber af stablen om en uge, og vil særligt stille skarpt på regeringens Power-to-X strategi og grøn gas strategi, og vil også fokusere på hvilken rolle geotermi kan spille i Danmark. 

For at give alle kommuner mulighed for at få en smagsprøve af hvilke emner der tages op på netværksmøderne vil Energistyrelsens oplæg være åben for alle, uanset om man er en del af en medlemskommune eller ej. Efterfølgende vil netværksmødet udelukkende være for medlemskommuner. 

Deltagelse til kræver tilmelding, hvilket kan gøres nedenfor: 

Arrangement

Møder og netværk 1. Netværksmøde i Energinetværket 2022

Program 

09.00 - 09.45: Regeringens Power-to-X-strategi og Grøn Gas strategi v/ Søren Lyng Ebbehøj, Energistyrelsen 

09.45 - 09.50: Pause 

09.50 - 10.50: Tema - Geotermi. v/ Termonet og jordvarme v/AffaldVarme Aarhus (pr. 1. marts Kredsløb) 

10.50 - 11.30: Bordrunde 

11.30 - 12.25: Nyt siden sidst og nyt fra KL v/Maja Clemmesen, specialkonsulent, KL 

12.25 - 12.30: Opsamling og tak for nu 

Tilmelding i Energinetværket 2022 

For at kunne deltage i hele mødet, og høre om andre kommuners erfaringer på energiområdet og eksterne oplæg om geotermi i Danmark, skal din kommune være en del af Energinetværket. Læs mere om netværket og tilmeld din kommune her: Kommunernes Energinetværk (kl.dk)

Når din kommune er medlem, kan du deltage i hele netværksmødet og i alle møder fremadrettet. Medlemskommuner kan deltage med én fast deltager samt en yderligere deltager.

Spørgsmål? 

Overvejer I at være med i netværket, men ved ikke helt om det er noget for jer?
Kontakt specialkonsulent Maja Clemmesen (MCL@kl.dk) eller studentermedhjælper Louise Møller Christensen (LOMC@kl.dk), og hør mere om tidligere og kommende emner i netværket, og hvordan I kan få mest ud af medlemskabet. 

×

Log ind