15. december 2022

Anbefalinger til energiledelse lander i kommunernes postkasse inden jul

KL, Energistyrelsen og Transition tilbyder kommuner konkrete anbefalinger til håndtering af klimahandlingsplaner ved brug af databaseret energiledelse.

Opsamling på webinar om databaseret energiledelse den 15. december

KL afholdt i samarbejde med Energistyrelsen og Transition et webinar, hvor kommunerne blev præsenteret for konkrete anbefalinger til at håndtere deres klimaplaner ved brug af databaseret energiledelse. Anbefalingerne er baseret på spørgeskemaer fra KL, der kortlægger 97 kommuners arbejde med databaseret energiledelse.

På webinaret gav kontorchef Vincent Rudnicki fra Energistyrelsen et indblik i styrelsens arbejde under den verserende energikrise, og hvordan energiledelse kan være et greb i håndteringen af energikrisen. Projektleder Isak Dyrløv Klindt fra KL fremlagde dernæst de vigtigste indsigter fra analysen af spørgeskemaet, hvor det er tydeligt, at der er en sammenhæng mellem at have sat konkrete politiske mål og være langt med indsatsen. Afslutningsvis fortalte administrerende direktør Rasmus Martens Jakobsen fra Transition om, hvad der gemmer sig bag de skræddersyede anbefalinger. Anbefalingerne lander som en tidlig julegave i kommunernes postkasse inden jul.


Se webinaret her:

 

Hent oplægget fra webinaret her:

  • PDF

    KL og Energistyrelsen - Webinar om databaseret energiledelse den 15. december.pdf

×

Log ind