23. august 2022

Kommunernes klimapolitiske netværk er klar til Klimafolkemødet den 2. september

Når Middelfart danner rammer til Klimafolkemødet fra d. 1 til 3. september åbner Kommunernes klimapolitiske netværk for det grønne værksted. Netværket er et forum for dialog og videndeling blandt kommunale chefer og medarbejdere, der aktivt arbejder med at gøre den bæredygtige omstilling til virkelighed.

Flere værktøjer i den grønne værktøjskasse

På klimafolkemødet i Middelfart kan du møde Kommunernes klimapolitiske netværk fredag d. 2. september kl. 14 på gul scene. Her vil netværket invitere gæsterne ind i det kommunale værksted, hvor der både er plads til politiske strategier og konkrete problemstillinger.

Kommunernes opgave indenfor klimaområdet går på tværs af mange områder, som kræver forskellige løsninger. Derfor byder vi 4 af netværkets kommuner op til at fortælle om deres arbejde.

Netværkets debat vil ikke kun give dig grønne fingre men også nye værktøjer til lokale problemstillinger.

Du kan læse mere om KL’s engagement på Klimafolkemødet her.

Ét netværk mange opgaver

Kommunernes klimapolitiske netværk mødes 3-4 gange om året med det tværgående klimasamarbejde som omdrejningspunkt.

Netværket er et forum for dialog, videndeling og faglige indlæg fra medlemmerne og eksterne eksperter. Det ruster medlemmerne til i stigende grad at arbejde strategisk og målrettet men også til, at løse de komplekse, konkrete problemer de møder i hverdagen.

Netværket er et forum med brede perspektiver. Der er også fokus på den cirkulære økonomi, hvor affaldshåndtering og virksomhedsinddragelse er vigtige brikker. Vi løfter blikket og ser på det store billede, hvor områder der indirekte understøtter en grøn dagsorden er ligeså vigtige.

Vores næste møde er på torsdag d. 15. august online, og du kan stadig nå at tilmelde dig her.

Hvis du vil læse mere, er det muligt her.

×

Log ind