18. august 2022

Hvordan håndterer kommunerne bedst klimaudfordringerne? Kom til debat med KL og Kommunernes klimapolitiske netværk på Klimafolkemødet 2022

KL deltager på Klimafolkemødet den 2. september, hvor vi sammen med Kommunernes klimapolitiske netværk tager dig med ind i det grønne værksted og viser, hvordan kommunerne konkret arbejder med klima, og hvilke redskaber de tager i brug. Der vil blive præsenteret konkrete redskaber og metoder og gode eksempler fra Kommunernes Klimakort

Dette års Klimafolkemøde afholdes i Middelfart og sætter klimaet øverst på dagsordenen i hele tre dage fra den 1.-3. september.

Klimafolkemødet har til formål at bidrage med løsninger på klimaudfordringen og inspirere både borgere, beslutningstagere og virksomheder til klimahandling. KL støtter op om Klimafolkemødets mål og bidrager med en debat under titlen ”Dyk ned i klimaværktøjskassen med Kommunernes klimapolitiske netværk”.

Debatten finder sted fredag den 2. september kl. 14.00 - 14.45 på Gul Scene. Sammen med repræsentanter fra Kommunernes klimapolitiske netværk vil vi snakke om, hvordan kommunerne på forskellig vis håndterer klimaudfordringerne, og hvilke forskellige redskaber og metoder, de hver især tager i brug.

Debattens panel består af:

  • Marie Jørgensen, programleder for Holbæk Kommunes DK2020 klimaplaner
  • Helene Bjerre-Nielsen, programleder for Middelfart Kommunes DK2020 klimaplaner
  • Henrik D. H. Müller, klimachef i Aarhus Kommune
  • Kathleen Johman Kjærulff, Miljøchef Brøndby kommune

Debatten modereres af Sarah Røpke, kontorchef i KL’s center for klima og erhverv

×

Log ind