22. august 2022

Borgerinddragelse og lokalt ejerskab i udsatte boligområder

Boligområdet Munkebo i Kolding Kommune danner torsdag den 8. september rammerne når Kommunernes Netværk om Udsatte Boligområder afholder årets 2. netværksmøde.

Borgerinddragelse og lokalt ejerskab i udsatte boligområder

Boligområdet Munkebo i Kolding kommune danner torsdag den 8. september rammerne når Kommunernes Netværk om Udsatte Boligområder afholder årets 2. netværksmøde.

Programmet er nu endelig på plads, og vi glæder os til at byde velkommen til en spændene og lærerig dag i Kolding, med fokus på borgerinddragelse og lokalt ejerskab.

I løbet af dagen skal vi bl.a. blive klogere på hvordan Kolding Kommune anvender kommunens designprofil og udviklingsarbejdet med de udsatte boligområder. Derudover får vi besøg af Lokale- og Anlægsfonden, som gennem deres mangeårige rådgivningspraksis har opbygget solide erfaringer med netop borgerinddragelse og lokalt ejerskab. Klik her for at se det fulde program og tilmelde dig netværksmødet.

Om KNUB
Netværket er et forum for kommunale medarbejdere og mellemledere, der arbejder med og i de udsatte by- og boligområder – herunder med implementering af parallelsamfundsaftalens regler på både boligområdet samt dagtilbuds- og skoleområdet. Netværket henvender sig til medarbejdere i kommuner, der allerede har boligområder på regeringens lister over udsatte boligområder samt til kommunale medarbejdere i øvrige kommuner som arbejder forebyggende med bl.a. kriterierne for forebyggelsesområder, udsatte områder, parallelsamfund og omdannelsesområder.

Målet med netværket er at skabe rum for sparring og videndeling for de kommuner, der arbejder med forebyggelsesområder, udsatte områder, parallelsamfund og omdannelsesområder. I netværket ønsker vi at give plads til samspillet mellem kommunal boligpolitik og indsatser på fx beskæftigelses- og velfærdsområderne på både borger- og institutionsniveau. Formen er dialogbaseret med fokus på erfaringsudveksling og netværksskabelse.

Er din kommune ikke en del af netværket? Læs mere og tilmeld jer her: Kommunernes Netværk for Udsatte Boligområder 2022 (kl.dk).

×

Log ind