30. november 2021

Grønne talks – Kommunalt lederskab i den grønne omstilling

Fredag den 3. december sendes den sidste af fem Grønne Talks om forvaltningsinnovation, fællesskabsorganisering, og hvorfor klimaomstilling kalder på gennemgribende systemforandringer.

”Grønne talks – Kommunalt lederskab i den grønne omstilling” er en grøn talkserie, som er med til at sætte fokus på de danske kommuners forandringskraft på klimaområdet. Serien har kørt gennem hele efteråret og har leveret en række indsigter om udfordringerne i klimakampen fra såvel danske eksperter som internationale profiler som Marshall Ganz, professor ved Kennedy School of Government på Harvard Universitet og førende forsker inden for sociale bevægelser, samt Helen Bevan, leder af kvalitets- og forbedringsenheden i det engelsk sundhedssystem (National Health Service).

Der er mulighed for at se med, når Laila Kildesgaard, direktør i KL, og DeltagerDanmarks direktør, Rune Baastrup, runder talkserien af med et besøg hos to kommuner, der aktuelt arbejder med at forankre den lokale klimaindsats. Talken sendes fra KL’s studie den 3. december kl. 10.00-11.15.

Elisabeth Gadegaard Wolstrup, direktør for Økonomi, Ejendomme og By, i Ballerup Kommune kommer forbi, og fortæller om hvordan den politiske forankring af deres klimaarbejde har forløbet. Herefter fortæller Carsten Holst, forvaltningschef for Borgerservice og Biblioteker i Aarhus Kommune om, hvordan de vil sikre den folkelig forankring af klimaindsatsen.

Den grønne talk henvender sig til alle medarbejdere i den kommunale og offentlige forvaltning, eller blot folk som ønsker inspiration til, hvordan implementering og udvikling på klimaområdet udformes i kommunalt regi i samspil med civilbefolkning og virksomheder.

Tilmeld dig den sidste del af talkserien her.

×

Log ind