19. november 2021

Endnu en spændende oplægsholder kommer til webinaret ”Landdistrikter under lup”

Så er det endelige program kommet på plads til dette års webinaret ”Landdistrikterne under lup” den 2. december 2021. KL gentager sidste års succes og der er netop blevet tilføjet endnu en oplægsholder til et ellers imponerende program – hvis vi selv skal sige det 😊. Vi håber, at du har lyst til at være med.

Til et i forvejen pakket program, hvor vi har gjort os umage og nøje udplukket den seneste viden og forskning indenfor udviklingen af landdistrikter, kan vi med stor glæde annoncerede endnu en oplægsholder til webinaret, nemlig Eskild Hansen.

Eskild Hansen kommer og holder et oplæg om ”Stedsfællesskab, nøglen til vækst og stolthed i Danmark”.
Her vil han snakke om, hvordan der i udkanten findes små oplevelsesbyer med særlig energi og stor lokal stolthed. Om hvordan der er en ny landliggerbølge i gang, hvor lokale borgere og sommerhusejere finder sammen i stærke og aktive stedsfællesskaber. Landliggerbølgen er et internationalt fænomen, hvor flere får råd og lyst til at have et andet hjem ude i naturen. Det kan både givejobs i udkanten, styrke folkesundheden og spare på klimaet.

Se det fulde program for webinaret her:

  • PDF

    Program Landdistrikterne under lup 2021.pdf

Tilmeld dig webinaret
Hvis du vil være med, så tilmeld dig og evt. dine kollegaer til webinaret på dette link: KL webinar: Landdistrikterne under lup

Kunne du tænke dig mere viden- og sparring om arbejdet med udvikling af landdistrikterne?

Hvis du kunne tænke dig at være en del af et forum for dialog, videndeling og inspiration for kommunale medarbejdere, der til dagligt arbejder med udvikling i landdistrikterne, så kan du tilmelde dig og din kommune ”Kommunernes Netværk for Landdistrikt koordinatorer”. Læs mere om netværket samt tilmeld dig her

 

×

Log ind