17. februar 2020

Råd fra den næste generation

Den Grønne Studenterbevægelse er på programmet til KL’s TEKNIK & MILJØ ’20 konference ”Klimaet er fælles – ansvaret er også dit!”. OBS! Konferencen rykkes fra den 16.-17. april til den 24.-25. november 2020, som en konsekvens af udbredelsen af COVID-19.

Den Grønne Studenterbevægelse – et klimaindspark fra de unge

Unge mennesker i hele Danmark har gjort sig bemærkede og relevante i klimadebatten bl.a. gennem skolestrejker og klimademonstrationer.

VI KÆMPER FOR ET DANSK SAMFUND, DER LEVER I OVERENSSTEMMELSE MED JORDENS KNAPPE RESSOURCER. SOM ET LED I KAMPEN, VIL VI PÅ KL’S KONFERENCE PRÆSENTERE VORES VISIONER FOR FREMTIDENS GRØNNE KOMMUNER
Den Grønne Studenterbevægelse

Den Grønne Studenterbevægelse er et handlingsfællesskab, der kæmper for klimaet og for at give ungdommen en stærkere stemme i den politiske debat. Om fredagen til TEKNIK & MILJØ ’20 giver Den Grønne Studenterbevægelse deres råd til kommunerne:

Oplægget fra Den Grønne Studenterbevægelse er en del af et spændende program med oplæg, debatter, faglige sessioner og meget mere.

Det fulde program for TEKNIK & MILJØ ’20 findes på konferencens tilmeldingsside.

Læs mere

Se hele programmet for TEKNIK & MILJØ'20

 

Om konferencen

KL afholder, i samarbejde med Odense Kommune, konferencen TEKNIK & MILJØ '20 den 24. til 25. april 2020 i Odense. Konferencen er rettet mod kommunale politikere og topembedsfolk på teknik- og miljøområdet. De to dage vil byde på plenumoplæg, faglige sessioner, gallerier og udflugter indenfor teknik- og miljøområdet, hvor vi særligt sætter fokus på klima.

Konferencen får også besøg af bl.a.

  • Dan Jørgensen, Klima-, Energi- og Forsyningsminister
  • Lea Wermelin, Miljøminister
  • Connie Hedegaard, formand for Concito
  • Pelle Guldborg Hansen, adfærdsforsker og nudgingekspert

På konferencens hjemmeside finder du alle praktiske informationer om konferencen samt nærmere beskrivelse af de faglige sessioner, gallerier og udflugter.