14. marts 2019

Over 400 tilmeldinger til TEKNIK & MILJØ´19

TEKNIK & MILJØ '19 er det store årlige samlingspunkt for kommunale politikere på det teknisk område. Her fokuserer vi på de vigtigste kommunale dagsordener netop nu og i år er det gennemgående tema "sammenhæng".

Sammenhæng

På TEKNIK & MILJØ '19 fokuserer vi på de vigtigste kommunale dagsordener netop nu - vi vender og drejer dem i et strategisk perspektiv, i et driftsperspektiv og vi oplever de helt konkrete og praktiske løsninger i udstillingen og på de spændende udflugter, som Fredericia Kommune arrangerer.

Sammenhæng er temaet for TEKNIK & MILJØ '19, og det er valgt, fordi vi overalt i den kommunale teknik- og miljøsektor arbejder med at skabe sammenhæng. I kommunerne er vi dagligt i kontakt med borgere, virksomheder og de fysiske omgivelser. Det ligger i vores DNA. De resultater vi skaber, sker hele tiden i en sammenhæng med andre. For når vi gør det, bliver resultaterne bare bedre.

Tilmed dig her

Læs mere om hele TEKNIK & MILJØ '19 og hvordan du tilmelder dig her.

Kom til Messe C i Fredericia d. 25. -26. april. Deltag i TEKNIK & MILJØ '19 og bidrag med dine vinkler på hvordan vi bliver bedre til at skabe sammenhæng på tværs af kommunens forvaltninger, på tværs af kommunegrænser og til at sikre sammenhæng i de tilbud din kommune giver borgere igennem livet.

×

Log ind