25. marts 2019

Sammenhængende klimatilpasning – den kommunale rolle som hjælper og vejleder

På Teknik- og Miljø '19 sætter vi fokus på sammenhænge i kommunernes arbejde med klimatilpasning, når vi mødes til temamødet 'Klimatilpasning – hvem skaber sammenhæng?' fredag d. 26. april.

Læs mere om hele TM19 og tilmeld dig her.

Efter Planlovens revision skal kommunerne planlægge for alle slags klimatilpasning. Inddragelsen i kommuneplaner og lokalplaner vil skabe større bevidsthed hos borgerne, men frembringelse af både projektforslag og finansiering kan være en udfordring. 

Derfor sætter vi på Teknik & Miljø '19 fokus på, hvordan vi skaber sammenhæng i indsatsen, og hvordan vi i kommunerne kan facilitere klimatilpasningstiltag, vejlede, og hjælpe med finansiering - uden at belaste kommunens økonomi. Det gør vi til temamøde 3 'Klimatilpasning – hvem skaber sammenhæng?' fredag d. 26. april.

Sammenhæng

KLs konference for Teknik og Miljø det store årlige samlingspunkt for kommunale politikere på det teknisk område. Her fokuserer vi på de vigtigste kommunale dagsordener netop nu - vi vender og drejer dem i et strategisk perspektiv, i et driftsperspektiv og vi oplever de helt konkrete og praktiske løsninger i udstillingen og på de spændende udflugter, som Fredericia Kommune arrangerer.
 
Sammenhæng er årets gennemgående tema for vi ønsker at understrege vigtigheden af sammenhæng. Det er fx sammenhæng på tværs af kommunens forvaltninger, på tværs af kommunegrænsen og sammenhæng i de tilbud kommunen give sine borgere igennem livet. Men det er kun eksempler.

Kom med og deltag i TM19 og hør alle de andre vinkler på sammenhæng indenfor de mest aktuelle kommunale emner netop nu.

×

Log ind