25. marts 2019

I krydsfeltet mellem kommunalbestyrelse og forsyningsselskabets bestyrelse

Bliv klogere på de juridiske rammer for bestyrelsesarbejdet i kommunalt ejede forsyningsselskaber, når det bliver stillet skarpt på hvorfor bestyrelsesarbejdet i forsyningsselskaber er noget særligt. Det sker på det strategiske møde 'Hvorfor er bestyrelsesarbejdet i forsyningsselskaber noget særligt?' på Teknik & Miljø '19 torsdag d. 25 april.

Læs mere om hele TM19 og tilmeld dig.

De juridiske rammer for bestyrelsesarbejdet i et kommunal ejet forsyningsselskab adskiller sig ofte fra arbejdet i kommunalbestyrelsen. Derfor kan man, som kommunalbestyrelsesmedlem valgt til bestyrelsen i et kommunal ejet forsyningsselskab opleve en række dilemmaer: Arbejder man kun for selskabet, har man et personligt ansvar for bestyrelsens beslutninger, hvilke oplysninger må man dele med kommunen, hvad kan kommunen bistå med og hvad må kommunen bede dig om at gøre i selskabets bestyrelse?

Hvis du har interesse for de dilemmaer og udfordringer som kan opstå i krydsfeltet mellem kommunalbestyrelsen, forsyningsselskabets bestyrelse og den kommunale forvaltning så deltag i det strategiske møde 6 'Hvorfor er bestyrelsesarbejdet i forsyningsselskaber noget særligt?' torsdag d. 25. april. Her sætter vi fokus på de juridiske rammer og regler for bestyrelsesarbejdet i kommunalt ejede forsyningsselskaber. På mødet får du mulighed for at arbejde med cases med afsæt i dilemmaer fra den virkelige verden i bestyrelseslokalet i et forsyningsselskab.

Sammenhæng

KLs konference for Teknik og Miljø det store årlige samlingspunkt for kommunale politikere på det teknisk område. Her fokuserer vi på de vigtigste kommunale dagsordener netop nu - vi vender og drejer dem i et strategisk perspektiv, i et driftsperspektiv og vi oplever de helt konkrete og praktiske løsninger i udstillingen og på de spændende udflugter, som Fredericia Kommune arrangerer.
 
Sammenhæng er årets gennemgående tema for vi ønsker at understrege vigtigheden af sammenhæng. Det er fx sammenhæng på tværs af kommunens forvaltninger, på tværs af kommunegrænsen og sammenhæng i de tilbud kommunen give sine borgere igennem livet. Men det er kun eksempler.

Kom med og deltag i TM19 og hør alle de andre vinkler på sammenhæng indenfor de mest aktuelle kommunale emner netop nu.