27. marts 2019

Mød de kommunale politikere i udstillingen på TM19

Stande, lounge møbler, cafe-borde og street-food boder er den perfekte ramme, hvor udstillere og kommunale beslutningstagere får en snak om praktiske løsninger på kommunale udfordringer.

Mød de kommunale politikere i udstillingen på TM19

Tilmeld dig her

I år er udstilling, pause- og frokostområde samlet i samme rum for at skabe bedst mulige forudsætninger for at udstillere og deltagere mødes. Vi har indrettet rummet med stande, lounge møbler, cafe-borde og street-food boder, for at skabe den perfekte ramme om udstillingen og mødet med politikerne.
 
"Vi kommer igen i år fordi TM19 er et sted, hvor vi kan komme i kontakt med politikere og embedsmænd. Sidste år havde vi sensorer med, som målte online i udstillingen, det skabte masser af opmærksomhed hos de kommunale politikere."
- Birgitte Kjærgaard fra Opendata.dk

Køb en stand på TM19

Som udstiller køber du et antal kvm til din stand på TM19. Standstørrelse og indhold sammensættes ud fra dine ønsker og behov. KL samarbejder med MESSE C om salg af stande og udstyr. Kontakt Nicky Nygaard Nielsen, E nn@messec.dk eller M 2148 0321, hvis du vil vide mere om eksponeringsmulighederne på TM19. Deltagelse på konferencen samt standudstyr tilkøbes ligeledes via MESSE C.