17. juni 2019

Hvordan får vi klimatilpasning op i gear?

KL tager initiativ til at få klimatilpasning op i gear. Derfor inviteres til to konferencer en teknisk og en politisk i det tidligere efterår – se program og tilmelding

Vandet kommer fra alle kanter – udefra, nedefra, indefra og oppefra. I nær fremtid kommer der endnu mere af det, og vi er nødt til at beskytte vores værdier og anlæg mod klimahændelserne. Men hvem gør hvad, og hvordan skaffer vi midlerne? 

Grundlæggende er klimatilpasning et ansvar for den enkelte grundejer, men kan kommunerne spille en mere aktiv rolle og bidrage med både planlægning og hjælpe processen i gang, så klimatilpasningen kommer op i gear?

KL holder en tvillingkonference med det formål at diskutere udfordringer og muligheder for både grundejere og kommuner. Der lægges ud med en mere teknisk konference den 5.september i Høje Taastrup, hvor formålet er at finde frem til en række anbefalinger. Disse skal fødes ind i en politisk konference den 29. oktober 2019 i KL-Huset, hvor der også vil være dialog med folketingspolitikere.     

For program og tilmelding se her

Arrangement

Konferencer og messer Klimatilpasnings Konference d. 5 sep. 2019

Arrangement

Konferencer og messer Klimapolitisk Konference d. 29. oktober 2019