23. januar 2019

Smart City Hjemmesiden har fået et frisk pust og præsenteres her med ny titel: SmarterDenmark

Smarter Denmark samler beskrivelser af smart city-løsninger i Danmark på et kort, så I kan se, hvilke kommuner der arbejder med datadrevne løsninger på udfordringer inden for forskellige forvaltningsområder. Det giver overblik over udviklingen af smart cities i Danmark

Smart City Hjemmesiden har fået et frisk pust og præsenteres her med ny titel, Smarter Denmark .

For Smart City er meget mere end byer. I dag er Smart City løsninger, der udnytter data og teknologi intelligent til at løse udfordringer og forbedre driften i hele landet – fra styring af spildevand til lyset i klasselokaler og busruter i Danmark.

Vi ved allerede utrolig meget. Nu skal der fokus på at få viden ud i praktiske løsninger og forsøg, og hele landet er inviteret.

Find inspiration til at løse udfordringer

Smart City er velegnet til udvikling på tværs af forvaltninger. Hvordan kan data bidrage til at gøre jeres løsninger smartere? Der er også hjælp til at sætte nye projekter i gang og finde de nødvendige kompetencer. Ingen kan alt.

Hvem søger vi at nå med Smarter Denmark og LinkedIn?

Kommunale ildsjæle og beslutningstagere er vigtige. Men dette er også en invitation til forsyningsselskaber, trafikselskaber, universiteter, skoler og ikke mindst private virksomheder.

Del jeres erfaringer med smart city-løsninger

Kom på Danmarkskortet ved at dele jeres løsninger på Smarter Denmark

Spring med ind i det, der gerne skal være en levende debat og information om Smart City´s forunderlige verden. Ideer, søgning af partnere og nyhedsbreve er meget velkomne.

Hvem er vi?

Bag sitet står Erhvervsstyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Danske Regioner og KL sammen med en masse kommuner. KL er viceværten, der vedligeholder, hjælper med Danmarkskortet og holder øje, hvis lømlerne i gården taler grimt.

I dag er første lancering. Den 6. februar 2019 får hjemmesiden endnu mere indhold. Det har vi forberedt, så enkelte steder ender et link blindt.