19. december 2019

Vil du med på cykeltur til Campus Odense?

Odense Kommune er vært for 15 udflugter under KL’s TEKNIK & MILJØ ’20 konference. OBS! Konferencen rykkes fra den 16.-17. april til den 24.-25. november 2020, som en konsekvens af udbredelsen af COVID-19.

 

KL afholder, i samarbejde med Odense Kommune, konferencen TEKNIK & MILJØ ’20 den 24. til 25. november på ODEON i Odense. Som deltager på konferencen kan du glæde dig til at komme på en spændende udflugt på konferencens første dag.

 

15 udflugter med fokus på de gode løsninger og udvikling

Som værtskommune byder Odense Kommune velkommen og inviterer alle deltagere på en udflugt i Odense. Her viser kommunen de gode løsninger og byens udvikling frem til inspiration for alle.

Som deltager kan du vælge mellem hele 15 udflugter. Du kan eksempelvis tage en cykeltur på Odenses supercykelstier og ende i Campus Odense. På denne udflugt vil du høre mere om Odense Kommunes visioner for cykelfremme og planer for at udbygge flere supercykelstier i kommunen. Er du mere optaget af robotteknologi, og vil høre mere om robotforskningen, så inviterer SDU indenfor i deres nye I4.0 Lab, hvor du kan høre mere om den banebrydende forskning, innovation og uddannelse.

Der er masser af muligheder på TEKNIK & MILJØ ’20! Du kan læse meget mere om alle udflugterne på konferencens tilmeldingsside.

Læs mere om alle udflugterne på TM20

Om konferencen

KL afholder, i samarbejde med Odense Kommune, konferencen TEKNIK & MILJØ '20 den 24. til 25. november 2020 i Odense. Konferencen er rettet mod kommunale politikere og topembedsfolk på teknik- og miljøområdet. De to dage vil byde på plenumoplæg, faglige sessioner, gallerier og udflugter indenfor teknik- og miljøområdet, hvor vi særligt sætter fokus på klima.

Konferencen byder bl.a. på besøg af

  • Klima-, Energi- og Forsyningsminister Dan Jørgensen
  • Miljøminister Lea Wermelin
  • Connie Hedegaard, formand for Concito
  • Den Grønne Studenterbevægelse
  • konferencens hjemmeside finder du praktiske informationer om konferencen, programmet samt nærmere beskrivelse af de faglige sessioner, gallerier og udflugter.