06. september 2019

Kom til konference om privat-offentlige bysamarbejder

D. 18. september 2019 undersøges den stigende tendens til samarbejde mellem private og offentlige aktører i byen.

Bæredygtige byer og lokalsamfund

 

Hvorfor er den privat-offentlige samskabelse så populær? Og hvordan kan den være med til at sikre attraktive lokalområder, der samtidigt tager hensyn til f.eks. vækst, udvikling og bæredygtighed?
Der drages på erfaringer fra både ind- og udland for at belyse konferencens tema, hvor der sættes fokus på mulighederne for bl.a. bymidte-samarbejder, BIDs (Business Improvement Districts), turismesamarbejder og innovations-distrikter. 

 

Program

 

Programmet byder på en række spændende oplæg, debatter og vidensdeling med besøg af bl.a.

 

  • David Downey, Formand og administrerende direktør for The International Downtown Association (IDA). IDA bidrager med værktøjer, viden og strategier for bysamarbejder i hele verden og David vil til konferencen stille skarpt på Urban Management og skabelsen af sunde og dynamiske bycentre.
  • Maj Green, By og Miljødirektør i Gladsaxe Kommune og Formand for netværk for Privat Offentlige Bysamarbejder. Maj deler erfaringer fra et 2-årigt netværksforløb om privat–offentlige bysamarbejder.
  • Jane Sandberg, Museumsdirektør på Enigma og forfatter. Jane er aktuel med bogen ”Come Together”, der undersøger de danske fællesskabers styrke, og stiller på dagen spørgsmålene: hvorfor er fællesskaber så vigtige netop i dag - og hvilke opgaver kan vi forvente at skulle løse med frivillige hænder i fremtiden?

 

 Hele programmet finder du i PDF-format her. I programmet finder du også de praktiske informationer om tid og sted.

 

  • PDF

    Program Privat-offentlige bysamarbejder

 

 Tilmelding

 

Der er fortsat åbent for tilmelding, som skal ske via dette link:

 

https://www.byplanlab.dk/node/4331

 

Konferencen er arrangeret i regi af Netværk for privat-offentligt bysamarbejde, og finder sted i København d. 18. september.