02. april 2019

Strategisk ejendomsadministration i fokus på Teknik & Miljø '19

På Teknik- og Miljø '19 sætter vi fokus på kommunale ejendomme og områdets politiske muligheder for velfærd, når vi mødes til 'Nøgletal alle vegne - hvad kan vi bruge dem til?' torsdag d. 25. april.

Læs mere om hele TM19 og tilmeld dig.

Hvordan kan kommunale ejendomme gå fra en passiv ramme til et strategisk aktiv for kommunernes kerneopgaver?

Smarte teknologier og moderne databehandling kan skabe grundlaget for at kommunerne, gennem en konstruktiv og demokratisk debat, kan frigøre store værdier til gavn for velfærden i kommunerne.

Det kræver først og fremmest at beslutningstagerne i kommunerne aktiverer nysgerrigheden og det åbne sind for nye måder at gribe tingene an på.

Mads Rieper, økonom og partner i Reflexio, har gennemført økonomiske overbliksanalyser i flere end 7 kommuners ejendomsportefølje. Han vil fortælle mere om hvordan kommunerne kommer i gang med at arbejde med data og nøgletal samt hvad det skal bruges til.

Sammenhæng

KLs konference for Teknik og Miljø det store årlige samlingspunkt for kommunale politikere på det teknisk område. Her fokuserer vi på de vigtigste kommunale dagsordener netop nu - vi vender og drejer dem i et strategisk perspektiv, i et driftsperspektiv og vi oplever de helt konkrete og praktiske løsninger i udstillingen og på de spændende udflugter, som Fredericia Kommune arrangerer. 

Sammenhæng er årets gennemgående tema for vi ønsker at understrege vigtigheden af sammenhæng. Det er fx sammenhæng på tværs af kommunens forvaltninger, på tværs af kommunegrænsen og sammenhæng i de tilbud kommunen give sine borgere igennem livet. Men det er kun eksempler.

Kom med og deltag i TM19 og hør alle de andre vinkler på sammenhæng indenfor de mest aktuelle kommunale emner netop nu.