03. april 2019

Sidste chance for tilmelding til Teknik & Miljø '19

Tilmeldingen til KL's store politiske konference Teknik & Miljø '19 lukker i dag kl. 14:00. Over 450 deltagere er allerede tilmeldt. Skal du også med?

Vil du vide mere om kommunernes arbejde med cirkulær økonomi, FN's verdensmål, kystbeskyttelse og adskillige andre aktuelle kommunale temaer, så kom med til Teknik & Miljø '19, der samler landets kommunalpolitikere til to dages konference i Fredericia.

Du kan læse mere og tilmelde dig konferencen her. Tilmeldingen lukker i dag kl. 14:00.

Sammenhæng

KLs konference for Teknik og Miljø det store årlige samlingspunkt for kommunale politikere på det teknisk område. Her fokuserer vi på de vigtigste kommunale dagsordener netop nu - vi vender og drejer dem i et strategisk perspektiv, i et driftsperspektiv og vi oplever de helt konkrete og praktiske løsninger i udstillingen og på de spændende udflugter, som Fredericia Kommune arrangerer. 

Sammenhæng er årets gennemgående tema for vi ønsker at understrege vigtigheden af sammenhæng. Det er fx sammenhæng på tværs af kommunens forvaltninger, på tværs af kommunegrænsen og sammenhæng i de tilbud kommunen give sine borgere igennem livet. Men det er kun eksempler.

Kom med og deltag i TM19 og hør alle de andre vinkler på sammenhæng indenfor de mest aktuelle kommunale emner netop nu.