03. april 2019

Samarbejde i og mellem kommunale redningsberedskaber på Teknik & Miljø '19

Hvad muligheder og udfordringer er der i de større fælleskommunale redningsberedskaber? Vi sætter fokus på samarbejdet både i og mellem beredskaber på Teknik & Miljø '19.

Læs mere om hele Teknik & Miljø '19 og tilmeld her.

Indgangen til 2016 betød et farvel til hver kommune hver sit beredskab og goddag til nye større fælleskommunale beredskaber. Hvordan er det så gået? Robustheden i beredskaberne bliver omdrejningspunkt for en større statslige analyse i løbet af 2019. Men allerede på KLs Teknik og Miljø konference den 25. - 26. april 2019 i Fredericia sætter vi spot på, hvordan vi håndterer og sikrer alle samarbejdsfladerne: I det kommunale beredskab, mellem beredskaber, til kommunen og til staten. Det diskuterer direktør Laila Kildesgaard, KL med formand Jarl Vagn Hansen fra Danske Beredskaber og borgmester og formand for beredskabskommissionen for det samlede fynske beredskab på temamøde fredag den 26. april.             

Sammenhæng

KLs konference for Teknik og Miljø det store årlige samlingspunkt for kommunale politikere på det teknisk område. Her fokuserer vi på de vigtigste kommunale dagsordener netop nu - vi vender og drejer dem i et strategisk perspektiv, i et driftsperspektiv og vi oplever de helt konkrete og praktiske løsninger i udstillingen og på de spændende udflugter, som Fredericia Kommune arrangerer. 

Sammenhæng er årets gennemgående tema for vi ønsker at understrege vigtigheden af sammenhæng. Det er fx sammenhæng på tværs af kommunens forvaltninger, på tværs af kommunegrænsen og sammenhæng i de tilbud kommunen give sine borgere igennem livet. Men det er kun eksempler.

Kom med og deltag i TM19 og hør alle de andre vinkler på sammenhæng indenfor de mest aktuelle kommunale emner netop nu.