03. april 2019

Organisering og ejerskab i forsyningen til diskussion på Teknik & Miljø '19

Hvilke muligheder og udfordringer er der mellem kommunerne og de kommunalt ejede forsyningsvirksomheder? Organisering og ejerskab i forsyningen til diskussion på strategimøde på Teknik & Miljø '19.

Læs mere om hele TM19 og tilmeld dig.

Regeringen kom i 2016 med en forsyningsstrategi. Målet er at få en effektiv og sammenhængende forsyningssektor. På strategimødet "Forsyning i fremtiden – er det en offentlig opgave?" diskuterer vi muligheder og udfordringer i det offentlige ejerskab. Der er mulighed for at høre politik- og kommunikationschef fra tænketanken CEVEA Kasper Fogh fortælle om udenlandske erfaringer med at privatisere og genkommunalisere forsyningsselskaber. Kommunerne har i vidt omgang ejerstrategier for forsyningsselskaberne. Byrådspolitikerne Anne E. Jensen og Henrik Høegh vil deltage med synspunkter i forhold til det offentlige ejerskab i forsyningsselskaberne.

Sammenhæng

KLs konference for Teknik og Miljø det store årlige samlingspunkt for kommunale politikere på det teknisk område. Her fokuserer vi på de vigtigste kommunale dagsordener netop nu - vi vender og drejer dem i et strategisk perspektiv, i et driftsperspektiv og vi oplever de helt konkrete og praktiske løsninger i udstillingen og på de spændende udflugter, som Fredericia Kommune arrangerer. 

Sammenhæng er årets gennemgående tema for vi ønsker at understrege vigtigheden af sammenhæng. Det er fx sammenhæng på tværs af kommunens forvaltninger, på tværs af kommunegrænsen og sammenhæng i de tilbud kommunen give sine borgere igennem livet. Men det er kun eksempler.

Kom med og deltag i TM19 og hør alle de andre vinkler på sammenhæng indenfor de mest aktuelle kommunale emner netop nu.