04. april 2023

Opdateret program for KL’s kultur- og fritidskonference 2023

Den 23.- 24. maj 2023 løber KL’s kultur- og fritidskonference 2023 af stablen. Hvis du ikke er tilmeldt endnu, har du stadig muligheden for at komme med.

På konferencen sættes der fokus på, hvordan kultur, idræt og fritid kan være med til at løse de store udfordringer i samfundet.

Glæd dig til på konferencens første dag at høre professor ved RUC Jacob Torfing fortælle om ”wicked problems” i kommunerne og kultur-, fritids- og idrætslivet, centerchef ved Center for Ungdomsforskning Søren Østergaard om børn og unges fællesskaber i kultur- og fritidslivet. 

På dag to kan du bl.a. møde direktør for DeltagerDanmark Rune Baastrup, bestyrelsesmedlem i DIF Rikke Rønholt og rådmand for kultur og borgerservice i Aarhus Kommune Rabih Azad-Ahmad om bæredygtighed i forhold til kultur- og fritidslivet, kulturminister Jakob Engel-Schmidt give sit perspektiv på samarbejdet mellem kommuner og stat og regeringsgrundlagets fokus på kultur og fritid, direktør for Kulturens Analyseinstitut Esben Danielsen om instituttets arbejde og fremtidige initiativer.

Derudover er der en lang række andre spændende oplæg, debatter og aktiviteter på programmet med bl.a. kulturordfører for Socialdemokratiet Mogens Jensen, Gitta Malling fra Statens Kunstfond, Birgit Bundesen fra Center for Kunst og Mental Sundhed, Maja Pilgaard fra IDAN, Jens Cramer fra NREP m.fl.

Læs hele programmet her

Klik her for at tilmelde dig KL's kultur og fritidskonference

×

Log ind