22. marts 2022

Programmet til KL's Kultur- og Fritidstræf 2022 tager form

Kultur- og Fritidstræffet 2022 finder sted på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved d. 27. april under overskriften ”Digitalisering og Demokrati”. I løbet af dagen vil der med oplæg, debat og temasessioner blive stillet skarpt på den digitale udviklings potentialer og begrænsninger på kultur- og fritidsområdet.

Arrangement

KL's Kultur - og Fritidstræf 2022

Kultur- & Fritidstræf 2022

Hvert andet år samler KL's Kultur- og Fritidstræf chefer, ledere og fagmedarbejdere fra kommunernes kultur- og fritidsforvaltninger samt øvrige interessenter på området til debat, vidensdeling og inspiration om aktuelle tendenser og faglige problemstillinger på kultur- og fritidsområdet.  

Årets træf afholdes d. 27. april på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved. 

Demokrati og Digitalisering

Overskriften for Kultur- og Fritidstræffet 2022 er "Demokrati og Digitalisering". I løbet af dagen vil vi med oplæg, samtale og temasessioner stille skarpt på den digitale udviklings potentialer og begrænsninger. Hvilken betydning har det for den enkelte borger, for lokalsamfundet og for den demokratiske sammenhængskraft generelt, at også kultur- og fritidsområdet gennemgår denne digitale transformation i disse år?

Læs mere om keynote-speakers, samtalen og de fire temasessioner her:

Professor, Mikkel Flyverbom, og strategidirektør på Mandag Morgen, Lisbeth Knudsen, sætter rammen på KL’s Kultur- og Fritidstræf 2022

Hvilke værdier bør vi have med os på kultur- og fritidsområdet, når vi arbejder med teknologi, data og algoritmer? (kl.dk)

Fire sessioner om digitaliseringens betydning for kulturen til KL's Kultur- & Fritidstræf 2022

Besøg på Holmegaard Værk i Næstved efter træffet

I samarbejde med Næstved Kommune kan deltagerne efter træffet opleve Holmegaard Værk. Det tidligere Glasværk byder i dag på en fascinerende verden af kunsthåndværk, designtradition og industrihistorie. Efter rundvisning på værket serveres der en let anretning, der kan nydes i selskab med kollegaer fra hele landet.

Find programmet og tilmeldingen til træffet samt besøg på Holmegaard Værk her: KL's Kultur - og Fritidstræf 2022

×

Log ind