01. februar 2021

Webinar om kultur, værdi og politik den 3. februar

Det er stadig muligt at tilmelde sig webinaret med Carsten Topholt, Christine Buhl Andersen og Brian Mikkelsen.

Webinaret er en del af KL’s webinarrække om kulturens værdi og effekt. I dette webinar drøfter vi hvilke argumenter, vi har for at støtte kulturlivet, hvordan tager vi den nødvendige kulturdebat og hvordan får vi politisk fokus på kulturens værdi og betydning?

Vi lægger ud med et indlæg fra Carsten Topholt, som er tidl. vicedirektør i Slots- og Kulturstyrelsen og nuværende finansdirektør i TV2, som i 2019 udgav bogen ”Kultur og Politik”.

Via filosofi, politologi og økonomi belyser han bl.a. hvordan man kan sætte en nuanceret kulturdebat på dagsordenen, og hvorfor det er en god ide at måle effekten af kulturpolitikken både kvalitativt og kvantitativt.

Hans indlæg perspektiveres af forkvinde for Ny Carlsbergfondet, Christine Buhl Andersen, og Brian Mikkelsen, Adm. direktør Dansk Erhverv, tidl. kulturminister.

I løbet af webinaret vil der være mulighed for at tilhørerne kan stille spørgsmål og komme med kommentarer og refleksioner.

Webinaret afholdes d. 3. februar 2021, kl. 9-10.00. Tilmelding senest d. 2. februar kl. 14.00 på kl.dk.

Her kan du også læse mere om webinarrækken og de kommende webinarer med deltagelse af bl.a. kulturminister Joy Mogensen og formand for KL’s Kultur-, Erhverv- og Planudvalg Leon Sebbelin, professor Kirsten Drotner m.fl.