04. august 2021

Programmet er klar til KL’s netværksarrangement på Kulturmødet 2021 – tilmeld dig nu

Kulturkommentator Anne Sophia Hermansen holder et rammesættende oplæg om kulturens rolle i det kommende kommunalvalg og medierne, inden kulturinteresserede kommunalpolitikere får rig mulighed for at dele erfaring og viden med hinanden på Sallingssund Færgekro.

KL’s Kultur-, Erhverv- og Planudvalg og Morsø Kommune er værter ved et netværksarrangement i forbindelse med dette års Kulturmøde på Mors.

Her vil deltagerne vil blive budt velkommen af borgmester i Morsø Kommune og medlem af KL’s udvalg, Hans Ejner Bertelsen, hvorefter kulturkommentator og meningsdanner, Anne Sophia Hermansen giver et perspektiverende oplæg, der sætter kulturens betydning i det nært forstående kommunalvalg og mediernes dækning under lup.

Arrangementet er henvendt til kulturinteresserede kommunalpolitikere og embedsfolk og er desuden gratis.

Ved tilmelding medfølger desuden billet til KL’s debatter om ”Genstart af kulturlivet” og ”Kulturens værdi”, der afvikles fysisk som en del af Kulturmødet 2021 i tidsrummet kl. 11.45-14.00. Tilskuerne kan bl.a. opleve Kulturminister, Joy Mogensen i debat med formand for KL’s Kultur-, Erhverv- og Planudvalg, Leon Sebbelin samt en lang række øvrige kulturaktører. Debatterne modereres af Clement Kjersgaard.

Se det fulde program for KL’s deltagelse i dette års Kulturmøde og tilmeld dig netværksarrangementet HER.