17. december 2021

Nu kan du tilmelde dig KL's kultur- og fritidstræf 2022

Kultur- og fritidstræffet afholdes d. 27. april 2022 på Grønnegade Kaserne i Næstved under overskriften "Demokrati og Digitalisering".

Er du chef, leder, medarbejder, kulturleder eller udvalgsmedlem på kulturområdet?

Så kan du nu tilmelde dig KL's kultur- og fritidstræf, der afholdes fysisk på Grønnegade Kaserne i Næstved efter flere år med virtuelle konferencer og træf. Her samles vi om aktuelle tendenser og faglige problemstillinger på kultur- og fritidsområdet under overskriften "Demokrati og Digitalisering".

Kultur- og fritidsområdets traditionelle fællesskaber, rammer og praksis er udfordret af den digitale udvikling på tværs af samfundet, men den rummer også store potentialer. Samtidig kan kultur- og fritidsområdet bidrage til sammenhængskraft og demokrati i en samtid med en vidtgående digital udvikling, der præger samfundet på godt og ondt.
Centralt står spørgsmålet om, hvilken betydning det har for den enkelte borger, for lokalsamfundet og for den demokratiske sammenhængskraft generelt, at også kultur- og fritidsområdet gennemgår en digital transformation i disse år.

Hovedtemaet sætter rammen for fire temasessioner, hvor vi dykker ned i udviklingens konkrete, faglige betydning for lokale kultur- og fritidsinstitutioner, foreninger og øvrige aktører, der alle spiller en vigtig rolle for den demokratiske samtale i lokalsamfundet.

Vi slutter dagen af med muligheden for at opleve Holmegaard Glasværk i Næstved og nyde en tapasanretning i selskab med kollegaer fra hele landet.

Det endelige program fastlægges i starten af 2022, men du har allerede nu mulighed for at tilmelde dig og dine kollegaer herunder.

KL's Kultur- og fritidstræf 2022

"Demokrati og Digitalisering"

×

Log ind