13. oktober 2021

Kom til digital lancering af projektet Biblioteker i Bevægelse

Biblioteker i Bevægelse er et kompetenceudviklingsprojekt, der har til formål at klæde medarbejdere og ledere på bibliotekerne på til de nye opgaver, der følger med udviklingen på området. Vær med når resultater og værktøjer præsenteres ved et gratis online event d. 27. oktober.

Folkebibliotekerne er i forandring, og i takt med at deres rolle og betydning udvides, er det afgørende, at medarbejdere og ledere på bibliotekerne bliver rustet til at løse både nye og eksisterende opgaver bedst muligt for understøtte udviklingen.

Biblioteker i Bevægelse er et samarbejde mellem KL, HK Kommunal og Forbundet Kultur og Information og indeholder målrettede redskaber, der skal hjælpe medarbejdere og ledere på folkebibliotekerne med at imødegå nye opgaver og kompetencebehov med fokus på publikumsudvikling, brugerforståelse og tværgående samarbejde.

Redskaberne er udviklet i tæt samarbejde med biblioteksansatte og -ledere fra hele landet på baggrund af en indledende kortlægning af opgaver og kompetencebehov på folkebibliotekerne.

Biblioteker i Bevægelse er en del af Viden På Tværs – Fremfærd Bruger.
Læs mere om projektet her.

Lanceringsevent: 

Projektets resultater og redskaber lanceres ved et online event d. 27. oktober, kl. 9-11.00. Det er gratis at deltage.

Program: 

  • Introduktion til projektet
  • Indsigter fra kortlægning af kompetencebehov
  • Fokus på tre udvalgte temaer: Publikumsudvikling, Brugerforståelse og Tværgående samarbejde
  • Lancering af redskaber
  • 'Fireside-conversation’ med deltagere fra processen samt mulighed for Q&A

Tilmeld dig her.
Frist for tilmelding: 24. oktober

×

Log ind