01. november 2021

Datoer for KL’s kulturchefnetværk i 2022 er nu klar - tilmeld dig nu

Deltag aktivt i videndeling, inspiration og læring på tværs af kommuner på kulturområdet, når KL’s Kulturchefnetværk fortsætter i 2022. Du kan allerede sætte de fire mødedatoer i kalenderen nu.

I det nye år fortsætter KL’s Kulturchefnetværk, og du kan være med. 

I 2022 afholdes fire møder i netværket, og du kan allerede nu reservere datoerne:

  • Tirsdag, d. 1. marts

  • Tirsdag, d. 7. juni

  • Tirsdag, d. 20. september

  • Tirsdag, d. 1. november

Lokation for møderne afklares løbende. 

Som medlem af netværket vil du blandt andet blive opdateret på nyt fra KL på kulturområdet, høre spændende oplæg og møde kulturchefer fra andre kommuner. Netværket beskæftiger sig med emner, der i høj grad præges af deltagerne selv, og derfor får du som medlem mulighed for aktiv indflydelse på netværkets retning og tema i KL's Kulturchefnetværk. 

Tilmeld dig netværket her.

I 2021 har netværket haft glæde af at kunne mødes fysisk efter en lang periode med coronanedlukning. De fysiske møder har budt på inspirerende oplæg, spændende samtaler og aktiviteter som blandt andet kunstnerisk byvandring og besøg hos lokale kulturinstitutioner.

Hvis du har lyst til at runde året af i inspirerende rammer med gode kollegaer, er det stadig muligt at tilmelde sig dette års sidste netværksmøde, som afholdes i Herning, tirsdag d. 23. november. Temaet for netværksmødet er "Fyrtårnsprojekter, internationale projekter, fundraising og fondssamarbejder".

Tilmeld

Tilmeld Netværk for kulturchefer

Hvis du allerede er medlem af kulturchefnetværket, bliver du automatisk tilmeldt netværket i 2022. 

×

Log ind