12. august 2020

Oplev Anne Tortzen i samtale om samskabelse til Kultur for flere 21. september

På konferencen Kultur for flere kan du være med til at drøfte kulturens værdi, samskabelse, kultur og velfærd og fremtidens kulturbrugere med en række kommunale repræsentanter, eksperter og toneangivende aktører.

 

Vi ser frem til at præsentere direktør i Center for Borgerdialog Anne Tortzen i en spændende samtale med Ungdomsskoleinspektør i Næstved, Lisbeth Pedersen, kulturchef i Kolding, Lisbeth Lambert og områdechef i Esbjerg Ulla Visbech. Sammen vil de blandt andet diskutere hvordan kommunerne bruger samskabelse som metode til at udvikle aktiviteter, fællesskaber og byområder.

Anne Tortzen er grundlægger og daglig leder af Center for Borgerdialog, der arbejder målrettet og forskningsbaseret med kerneområderne borgerinddragelse og samskabelse. Hun er ph.d. fra Roskilde Universitet i kommunal samskabelse og er blandt andet forfatter til bogen ’Samskabelse af velfærd – muligheder og faldgruber’ fra sidste år. Anne Tortzen har derfor stor indsigt i både de muligheder, der ligger i samskabelsen og samarbejdet mellem det offentlige og borgerne.

Kultur for flere afvikles naturligvis i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes retningslinjer for konferencer, og vi følger løbende udviklingen på området. 

Læs mere om og tilmeld dig til konferencen Kultur for flere her.