11. august 2020

Merete Sanderhoff føjet til programmet for konferencen Kultur for flere 21. september

På konferencen Kultur for flere kan du være med til at drøfte kulturens værdi, samskabelse, kultur og velfærd og fremtidens kulturbrugere med en række kommunale repræsentanter, eksperter og toneangivende aktører.

Museumsinspektør ved Statens Musem for Kunst og rådgiver i EU Kommissionens Digital Cultural Heritage and Europeana Expert Group, Merete Sanderhoff, deltager i samtalesessionen omkring kulturens værdi sammen med kulturchef Morten Koppelhus, KL-direktør Laila Kildesgaard og direktør for LOA, Esben Danielsen.

Merete Sanderhoff er kunsthistoriker og forfatter til flere debatbøger om kunstens og kulturens rolle og placering i samfundsdebatten. I sit daglige arbejde som inspektør og seniorrådgiver for SMK, har hun blandt andet arbejdet med digital museumspraksis. Sideløbende er hun engageret som rådgiver i EU-kommissionens Digital Cultural Heritage and Europeana Expert Group, der arbejder med digital bevarelse og tilgængelighed af europæisk kulturarv. 

Vi glæder os til at præsentere en spændende samtale om kulturens værdi, og hvordan vi kan tale om og dokumentere denne!

Kultur for flere afvikles naturligvis i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes retningslinjer for konferencer, og vi følger løbende udviklingen på området.  

Læs mere om og tilmeld dig til konferencen Kultur for flere her.