16. september 2020

Konferencen Kultur for flere den 21. september bliver digital

Vi glæder os til at præsentere et spændende program i et helt anderledes format!

Pga. restriktioner i forbindelse med håndtering af Covid-19 afholder vi konferencen Kultur for flere den 21. september i et digitalt format. De deltagere, der allerede er tilmeldt konferencen har fået direkte besked om omstillingen.

Konferencen foregår mellem kl. 10 og 14.30.

I konferencens første del skal vi beskæftige os med kulturens værdi og coronakrisen i en dansk og international kontekst. Her får vi bl.a. videoindlæg fra Tyskland, Norge og Sverige samt et oplæg ved professor og kulturøkonom Trine Bille. Konferencens anden del består af en række samtalesessioner, som vi afholder i virtuelle møderum. Her inviteres konferencedeltagerne til at høre og deltage i modererede samtaler under temaerne Kulturens værdi og effekt,  Fremtidens kulturbrugere, Kultur er noget, vi skaber sammen, samt Kultur og velfærd.

Efter det faglige program inviterer vi til et uformelt virtuelt kaffe- og netværksmøde for de deltagere, der har tid og lyst til dette.

Eftersom vi omstiller til digitalt format nedsættes deltagerbetalingen til 695 kr. for kommunale deltagere og 795 kr. for ikke-kommunale deltagere. Der er fortsat enkelte ledige pladser på konferencen, og man kan tilmelde sig  frem til fredag den 18. september kl. 12.

 

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her.