27. juni 2019

Nyt seminar om kunstgræs i 2019

Sæt kryds i kalenderen d. 12. november 2019, når Kommunernes Landsforening (KL), Idræts- og Fritidsfaciliteter i Danmark (IFFD) og Lokale og Anlægsfonden (LOA) er værter for et nyt kunstgræsseminar i Silkeborg.

Kunstgræsbaner er populære i kommunerne og efterspørgslen fra brugerne vidner om et marked i vækst. Men hvordan påvirker mikroplast og gummigranulat fra kunstgræsbaner miljøet og hvordan sikrer vi en bæredygtig udvikling af kunstgræsbaner? Seminaret sætter fokus på den nyeste viden om kunstgræsbaners miljøpåvirkning og udviklingen på markedet for kunstgræsprodukter.

Om seminaret

Seminaret følger op på kunstgræstemadagen i København i november 2018, hvor vi bl.a. satte fokus på miljøstyrelsens vejledning og de øvrige skandinaviske landes håndtering af spørgsmålet om miljøbelastning og kunstgræsbaner.

På seminaret d. 12. november i Silkeborg vil du møde både forskere, eksperter, kommuner, DBU og producenter. Det afholdes på Silkeborg Stadion og henvender sig til fagfolk i kommuner og erhverv, der er beskæftiget med etablering og drift af kunstgræsbaner.

Tilmelding

Tilmelding og program er under udarbejdelse og forventes klar i løbet af august måned.