10. oktober 2022

KL's Erhvervs- og turismekonference d. 17. november

Den 17. november slår KL dørene op for årets Erhvervs- og Turismekonference i Torvehallerne i Vejle.

Knapt har COVID-19 sluppet sit tag i dansk erhvervsliv før nye kriser rammer. Virksomheder, detailhandelsbutikker og turismeerhvervet kæmper med skyhøje energipriser, mens borgernes købekraft udhules af den stigende inflation. Der mangler ledige hænder i både den offentlige og private sektor, og vi har travlt med den grønne omstilling, hvis ikke klimakrisen skal realiseres.

Årets erhvervs- og turismekonference vil derfor sætte fokus på, hvordan de globale kriser rammer lokalt, og hvordan kommunerne og erhvervslivet håndterer de mange udfordringer. 

Kom og deltag i debatten om:

  • Kan virksomhederne og turismeerhvervet tåle flere kriser?
  • Hvilken rolle spiller kommunerne i understøtte, at erhvervslivet kommer godt igennem de aktuelle kriser?
  • Hvordan kan kommuner og erhvervslivet sammen arbejde for at nedbringe CO2-udledningerne?
  • Hvordan omsættes den nye strateg for bæredygtig turisme lokalt?

Dagens moderator Tine Gøtzsche vil føre os godt igennem dagen, der starter med et oplæg fra Camilla Haustrup Hermansen, direktør og medejer af Plus Pack, medlem af DI’s forretningsudvalg og hovedbestyrelse, formand for DI Produktion samt formand for regeringens klimapartnerskab affald, vand og cirkulær økonomi. Med stor erfaring og en finger på pulsen, har Camilla et godt kendskab til, hvad der rører sig i det danske erhvervsliv netop nu, og hvad der kommer til at fylde i de kommende år.

Herefter vil H.C. Østerby, borgmester i Holstebro og medlem af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse i den første paneldebat sammen med bl.a. Gitte Lillelund Bech, direktør i Dansk Erhverv, drøfte hvordan vi løser de globale kriser lokalt

Du kan i løbet af dagen også møde Noa Redington, politisk kommentator, som vil give sin analyse af, hvordan det politiske landskab kan navigere i en ny virkelighed, hvor kriserne afløser hinanden.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her: KL's Erhvervs- og turismekonference

×

Log ind