30. september 2021

Se Leon Sebbelin og Anna Porse Nielsens introduktion til KL’s årlige Erhvervs- og Turismekonference d. 13. oktober 2021

”Vi skal have virksomhederne op i gear efter corona, for virksomhedernes skyld men også for vores fælles fremtid og velfærdens skyld” – Leon Sebbelin, formand for KL’s Kultur-, Erhverv- og Planudvalg og borgmester i Rebild Kommune.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til KL’s årlige Erhvervs- og Turismekonference d. 13. oktober på Langelinie Pavillonen i København. Her vil vi under overskriften Krise, omstilling eller business as usual? sætte fokus på den nye erhvervspolitiske virkelighed efter corona.

I dagens første paneldebat om spørgsmålene Hvad er de største erhvervs- og turismepolitiske muligheder og udfordringer? Og hvilken rolle kan kommunerne spille? deltager Leon Sebbelin i selskab med Bjarne Corydon, adm. direktør/chefredaktør, Børsen, Betina Hagerup, direktør for markeder, Dansk Erhverv, Ib Lauritsen, medlem af KL’s Kultur, Erhverv- og Planudvalg og borgmester i Ikast-Brande Kommune. I videoen nedenfor kan du se Leon Sebbelin introducere dagen.

 

 

Efter paneldebatten fortsætter dagen i to temaspor om hhv. erhvervs- og turismepolitisk.

Tine Gøtzsche, journalist, moderer erhvervssporet, hvor der bl.a. vil være paneldebat om spørgsmålene: Hvordan kan kommunerne, erhvervshuse og klynger understøtte, at erhvervslivet kommer videre efter corona? Og hvordan kan de samarbejde om det?
Anna Porse Nielsen, direktør og partner i Seismonaut, er moderator på dagens turismespor, som bl.a. består af oplæg om klog turismevækst på Vestkysten ved Peer Heldgaard Kristensen, Direktør, Destination Vesterhavet og paneldebat om kvalitetsturisme på Møn.

Turisme er et væksterhverv på et global plan, og lige nu har vi en særlig god mulighed for at skab Danmarks næste bæredygtige væksteventyr
Anna Porse Nielsen, direktør og partner, Seismonaut.

 

 

 

 

 

 

 

Hør Anna Porse Nielsens velkomst og intro til konferencens turismespor i videoen nedenfor.

 

 

Der er stadig åben for tilmelding til konferencen – Vi glæder os at til at se jer!

 

Se dagens fulde program

 

×

Log ind