16. september 2021

Den samlede holdopstilling til KL´s Erhvervs- og Turismekonference den 13. oktober er klar

Det glæder os at kunne præsentere endnu flere inspirerende debattører og oplægsholdere til KL´s Erhvervs- og Turismekonference den 13. oktober.

H.C. Østerby, medlem af KL's Kultur, Erhverv- og Planudvalg og borgmester, Holstebro Kommune er med i formiddagens debat om de største erhvervs- og turismepolitiske muligheder og udfordringer.

Henriette Søltoft, vicedirektør, DI, deltager i det erhvervspolitiske temaspor i en debat om, hvordan kommuner, erhvervshuse og klynger kan understøtte erhvervslivet i at komme videre efter corona, og hvordan de kan samarbejde om det.

Ole Eskling, Camp Manager, Camp Møns Klint, og Sabina Trabjerg, teamkoordinator, Museum Sydøstdanmark, er en del af det turismepolitiske spor og panelet om kvalitetsturisme og Camønoen, som har udviklet sig til et stærkt brand.

Jonas Maltha, General Manager Nordics, Feast Kitchen Aps/Simple Feast, vil i dagens sidste oplæg besvare spørgsmålene: Hvordan får vi forretningen op i gear efter corona, og hvad skal den offentlige erhvervsindsats levere?

Disse gode kræfter vil, sammen med alle de tidligere udmeldte oplægsholdere – give deres bud på, hvordan vi samarbejder om at skabe vækst og udvikling i hele Danmark.

Ib Lauritsen, medlem af KL’s Kultur-, Erhverv- og Planudvalg og borgmester i Ikast-Brande Kommune deltager i en paneldebat om udfordringer på erhvervs- og turismeområdet. Ib vil give sine bud på, hvordan man som kommune støtter bedst op om virksomhedernes udvikling og grønne omstilling. Det har kommunen en del erfaring med. Bl.a. har Ikast-Brande Kommune – igen - fået den bedste placering samlet set i DI´s måling af lokal erhvervsvenlighed. Han glæder sig også til at se dig.

I Ikast-Brande Kommune ser vi på erhvervslivet og virksomhederne som en helt central del af vores DNA. Stærke, succesfulde virksomheder er med til skabe en sund økonomi, sikre højt niveau af velfærd, tiltrække borgere og internationale investeringer. Vi er hinandens forudsætninger. Derfor prioriterer vi i Ikast-Brande, virksomhederne og deres vilkår meget højt. Og det vil vi også gøre fremadrettet
Ib Lauritsen, medlem af KL’s Kultur-, Erhverv- og Planudvalg og borgmester i Ikast-Brande Kommune

 

'Ib Lauritsen, medlem af KL’s Kultur-, Erhverv- og Planudvalg og borgmester i Ikast-Brande Kommune

 

Vi glæder os til at dig!

Se det fulde program og tilmeld dig her