12. november 2021

Nye medlemmer kan deltage gratis i Kommunernes Fundraising Netværk d. 22. november

Den 22. november afholdes der møde i Kommunernes Fundraising Netværk i KL-huset. For nye medlemmer vil det være gratis at deltage, så man kan få en smagsprøve på netværket og være med til at præge indholdet og formatet for netværket i 2022.

Den 22. november 2021 byder KL velkommen til Kommunernes Fundraising Netværket i KL-huset til årets sidste netværksmøde. Netværket er gratis for dig, der ønsker at afprøve formatet.

 

  • PDF

    program for fundraising netværksmøde d. 22. november.pdf

Til mødet har vi denne gang har vi inviteret Mads Lebech direktør for A.P. Møller Fonden, som vil fortælle om deres fokus det kommende år, og hvordan de ser samarbejdet med kommunerne. Desuden kommer senioranalytiker Christian Edelvold Berg Fondenes videncenter og holder oplæg, samt faciliterer en fælles dialog omkring fondsmoms. Så der vil være rig mulighed for at komme hjem med konkrete værktøjer til fondsarbejdet i jeres kommune. Du kan læse mere om dagens oplæg i programmet, der er vedhæftet mailen her. Du kan se det fulde program for mødet herunder:

Kommunernes Fundraising Netværk er et forum for dialog, videndeling og inspiration for kommunale medarbejdere, der til dagligt arbejder med fundraising via EU, nationale eller private fonde. Hvis du er kommunal fundraiser eller har interesse i fundraising og er nysgerrig på netværket, kan du nu afprøve netværket og være med til at præge retningen for netværket i 2022. Netværket tæller i øjeblikket 13 kommuner, der alle arbejdet aktivt med fundraising til forskellige projekter i kommunerne. Du kan tilmelde dig netværksmødet her:

 

Tilmeld dig netværksmødet

 

 

×

Log ind