21. september 2020

Lær hvad de nye danske målepunkter for verdensmålene kan bruges til i kommunerne

KL, Deloitte og Danmarks Statistik inviterer til digital morgenworkshop om ”Vores mål”. Her kan du blive klogere på hvad de nye danske målepunkter for verdensmålene kan bruges til i kommunerne.

Vores Mål rapporten, der blev overdraget til Folketingets 2030 Netværk den 1. september, er udarbejdet af Danmarks Statistik og 2030-panelet som et værktøj, der kan understøtte kommunerne, såvel som andre organisationer, i arbejdet med FN’s 17 Verdensmål.

Vores mål rapporten indeholder 197 forslag til måleindikatorer, som kommunerne kan anvende, når der lokalt skal defineres, hvordan verdensmålsindsatser i egen kommune skal prioriteres og måles. Målepunkterne er udarbejdet på baggrund af mere end 6.000 input fra danske virksomheder, organisationer, forskere og engagerede borgere.

Til workshoppen får du en målrettet introduktion til verdensmålene og de nye danske målepunkter. Derudover faciliterer vi en diskussion i grupper med det formål at give dig inspiration og konkrete idéer med hjem til hvordan I kan bruge målepunkterne til at skabe værdi i din kommune.

Workshoppen afholdes digitalt den 8. oktober fra kl. 9.00 – 11.00. Det er gratis at deltage. Læs mere om programmet og tilmeld dig i boksen herunder.