10. november 2020

Bliv klogere på de nye EU-programmer inden for innovation, forskning og uddannelse

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen holder digital kickoffkonference om de nye EU-programmer for uddannelse, forskning og innovation den 25. og 26. november 2020.

Konferencen er en oplagt mulighed for at lære mere om EU-midler indenfor uddannelse, forskning og innovation, og hvordan midlerne kan spille samme med nationale midler. Konferencen afvikles som følge af Covid-19 pandemien virtuelt.

Blandt talerne er KL’s formand, Jacob Bundsgaard, der deltager på konferencens første dag, hvor der er fokus på EU-programmerne i EU-DK Support netværket.

På konferencens anden dag kan man få indsigt i den kommende programperiode for Horizon Europe, der er EU’s forsknings- og innovationsprogram. Den nye programperiode starter i 2021 og løber frem til 2027. Konferencedagen giver et gennemgående indblik i de nye muligheder Horizon Europe skaber, hvor flere af missionerne er relevante for kommunerne. Blandt andet hvordan EU-medlemslandene kan indfri de høje ambitioner på det grønne område.

Foruden Jacob Bundsgaard er blandt andet Mariya Gabriel (EU-kommissær for innovation, forskning, kultur, uddannelse og ungdom), Uddannelses- og Forskningsminister Ann Halsboe-Jørgensen og Erhvervsminister Simon Kollerup blandt oplægsholderne.

Konferencen er gratis og der er ubegrænsede pladser, men tilmelding til de enkelte dage er påkrævet. Du kan læse mere om konferencen og tilmelde dig her.