18. december 2020

KL-webinar om FN’s Verdensmål

Fredag den 29. januar 2021 inviterer KL til webinar om FN’s Verdensmål med fokus på, hvordan kommunerne kan arbejde med Verdensmålene og hvilke metoder kommunerne kan anvende til at opgøre den lokale indsats.

FN’s Verdensmål har nu fem år på bagen, og de fleste kommuner har taget verdensmålene til sig. For mange kommuner er verdensmålene den oplagte ramme for at arbejde med bæredygtighed, og på forskellig vis har kommunerne igangsat projekter og indsatser eller tilpasset eksisterende politikker og strategier til de globale mål om en mere bæredygtig verden.

På webinaret kan du møde KL’s direktør Laila Kildesgaard, der vil løfte sløret for KL’s nyeste tal om kommunernes arbejde med verdensmålene.

Webinaret får desuden besøg af professor Jacob Torfing og Ph.d. Jannik Egelund, der begge forsker i kommunernes arbejde med verdensmålene. De vil fortælle om deres aktuelle forskning, hvor der tegner sig en ganske simpel opskrift for, hvordan kommunerne kommer i gang med Verdensmålsarbejdet.

Maria Petrea fra Deloitte vil i den sidste del af programmet gå i dybden med, hvordan kommunerne kan opgøre deres indsats på specifikke Verdensmål med særlig kommunal relevans.

Webinaret er henvendt til kommunale medarbejdere og ledere med interesse for, hvordan kommunerne løfter de globale mål på lokalt niveau, men alle med interesse for verdensmålene kan deltage.

Detaljeret program for arrangementet følger.

Tilmeld dig her.