12. juni 2019

Programmet er offentliggjort ­for 2. møde i Netværk for Landdistriktskoordinatorer

Den 29. august løbet andet mødet i Netværk for Landdistriktskoordinatorer af stablen i Varde Kommune. Vi kan nu løfte sløret for, hvilke spændende indslag, vi har på programmet og der er stadig ledige pladser!

Program for 2. møde i Netværk for Landdistriktskoordinatorer

 

PROGRAM

9.30 – 10.00: Morgenmad og kaffe

10.00 – 10.15: Velkomst v/Landdistrikternes Fællesråd og KL

10.15 – 12.00: "Kommunernes indsats for at sikre udvikling i dialog med befolkningen i landsbyer og det åbne land" Et nyt fælles projekt mellem Center for Regional- og Turismeforskning, Landdistrikternes Fællesråd, KL og Kommunernes Netværk for Landdistriktskoordinatorer

12.15 – 13.15: Frokost
 
13.15 – 15.15: Bofællesskaber i landdistrikterne: Tendenser, oplæg og mini-workshop v/Marie Chimwemwe Degnbol, BoSammen

15.15 – 15.30: Netværket fremadrettet - hvilke temaer skal tages op på de kommende møder?

15.30: Tak for i dag!

 

 

KL's Netværk for Landdistriktskoordinatorer indbyder for anden gang i år til netværksmøde - denne gang i Varde Kommune, hvor deltagerne bl.a. kan glæde sig til at høre om et nyt projektsamarbejde mellem Center for National Turismeudvikling, Landdistrikternes Fællesråd og KL, samt blive klogere på tendenserne for bofælleskaber i landdistrikterne. Mødet afholdes den 29. august og der er stadig mulighed for at deltage.

Kommunernes netværk for landdistriktskoordinatorer henvender sig til kommunernes landdistriktskoordinatorer eller de centrale medarbejdere i forvaltningen, som varetager landdistriktsudviklingen. Netværket er en faglig ramme, der skal give deltagerne adgang til at opbygge viden, nye kompetencer og netværk med kollegaer i andre kommuner såvel som hos andre relevante aktører, der arbejder med landdistriktsudvikling. 

Hvis programmet vækker interesse, kan du læse mere om netværket og tilmelde dig her. Prisen for tilmelding dækker to deltagere, så tag endelig din kollega med unde armen!