02. februar 2023

Bliv standholder på KL`s dagtilbudskonference 2023

KL afholder den årlige dagtilbudskonference den 31. maj 2023. Konferencen afholdes i Odense Congress Center.

Kom i dialog med ledere, chefer og konsulenter på dagtilbudsområdet

Vi har i dag åbnet for booking af stande til årets dagtilbudskonference, som afholdes i Odense Congress Center den 31. maj 2023.

En stand på KL’s dagtilbudskonference vil give jer en unik mulighed for at komme i dialog med dagtilbudsledere, forvaltningschefer, konsulenter og andre interessenter på dagtilbudsområdet. 

Konferencen starter kl. 8.00 med besøg i standene og morgenkaffe. I løbet af dagen vil deltagerne flere gange have mulighed for at besøge standområdet. Det gælder både i pausen om formiddag, i frokosten og i pausen om eftermiddag. Dele af forplejningen foregår stående ved caféborde i standområdet. Det betyder, at I får derved en central placering på konferencen.  

Praktisk info

I år tilbydes der stande á 2x3 m. Prisen for en stand er 10.500 kr. ekskl. moms. Det inkluderer opsætning af strøm, bagvæg på stand, et bord og en stol. Ekstraudstyr kan bestilles separat. Prisen inkluderer også, at I kan få to deltagere med til kostpris på 1.050 kr. ekskl. moms pr. person. Prisen rettes til manuelt ifm. konferencens opkrævning, som sker efter afholdelsen. Læs mere og book en stand her Dagtilbudskonferencen (kl.dk)

×

Log ind