28. februar 2023

Alle stande solgt på dagtilbudskonferencen 2023

Der er stor interesse for dagtilbudskonferencen, som afholdes den 31. maj i Odense Congress Center. Se her, hvilke stande, vi får besøg af.

 

Sammen sætter vi fokus på stærke børnefælleskaber i dagtilbud

Den 31. maj sætter KL sammen med en række oplægsholdere og standholdere fokus på stærke børnefælleskaber i dagtilbud. Det gør vi til dagtilbudskonferencen, som igen i år byder på forskellige temamøder, oplæg og stande. 

I standområdet får vi besøg af 16 forskellige stande. De vil være til stede hele dagen og stå klar til at fortælle om deres tilbud, idéer og projekter til udvikling af dagtilbudsområdet. Årets stande er: Stand 1  Subit,  Stand 2 Dansk Psykologisk Forlag , Stand 3 Børns Vilkår, Stand 4 Kalenda, Stand 5 Rolighed Humania , Stand 6 Zurface Group , Stand 7 Idekassen, Stand 8 Levende Legekultur, Stand 9 Percussion Play Danmark , Stand 10 Altid Vikar, Stand 11 Rambøll Hjernen&Hjertet  , Stand 12 Oliz Koko-Nora, Stand 13 IST, Stand 14 INFOBA,  Stand 15 Center for ADHD og Stand 16 LEGEPALETTEN

Har du ikke tilmeldt dig konferencen endnu?

Tag dine kollegaer under armen den 31. maj. Vi glæder os til at se jer!

I kan læse meget mere om konferencen, finde programmet og tilmelde jer på dette link Dagtilbudskonferencen (kl.dk)

Hvis I er en virksomhed, organisation eller kommune, som gerne vil have fingrene i en stand, men ikke nåede det, kan du skrive til Janni Elmquist Clausen på jaec@komponent.dk for at høre om muligheden for at overtage en stand via ventelisten.

 

 

×

Log ind