13. oktober 2022

Vi åbner snart for tilmelding til KL’s Børn & Unge Top-møde

KL afholder Børn & Unge Topmøde den 26.-27. januar 2023 i Aalborg Kongres & Kultur Center under temaet ’Trivsel og stærke børnefællesskaber’.

Torsdag den 27. oktober 2022 kl. 10.00 åbner tilmeldingen og program til KL’s Børn & Unge Topmøde 2023 offentliggørelse. Børn & Unge Topmødet samler kommunalpolitikere, direktører, ledere og andre interessenter inden for hele 0-18-årsområdet.

Det er en kommunal kerneopgave at sikre dagtilbud, folkeskoler og fritidstilbud med gode rammer for børnefællesskaber. Vi må ikke blot tale om inklusion og segregering. Vores almene tilbud skal være det bærende. De skal kunne rumme de børn, vi møder, og den mangfoldighed, de repræsenterer. Topmødet afholdes derfor med temaet ’Trivsel og stærke børnefællesskaber’.

Topmødet bliver afholdt den 26.-27. januar 2023 i Aalborg. Gennem politiske drøftelser, faglige oplæg og debatter ser vi nærmere på den politiske ledelsesopgave, samt muligheder og udfordringer i arbejdet med at sikre trivsel og stærke børnefællesskaber.

Husk at sætte kryds i kalenderen.

Du kan læse mere om topmødet her

 

×

Log ind