30. marts 2022

Veje til stærke børnefællesskaber i dagtilbud

Tag dit ledelsesteam under armen og kom til KL´s dagtilbudskonference, hvor du bl.a. kan blive klogere på det videre arbejde med stærke børnefællesskaber.

Stærke børnefællesskaber er en af kerneopgaverne på dagtilbudsområdet. Derfor er dette selvfølgelig også et af årets temaer på dagtilbudskonferencen, som afholdes d. 31. maj i ODEON i Odense.

Pædagogiske kompetencer til arbejdet med stærke børnefællesskaber

På konferencen får vi besøg af Janne Hedegaard - leder af Forskning og Udvikling på Københavns Professionshøjskole - som sætter fokus på, at etableringen og fastholdelsen af stærke børnefællesskaber er en kompleks opgave, som forudsætter mange forskellige former for viden, kompetencer og erfaring i den pædagogiske praksis. Det er derfor centralt at arbejde med de pædagogiske indsatser, der kan styrke børnefællesskaberne. Janne Hedegaard vil også pege på mulige organiseringer, som kan bidrage til inklusion og som forebyggelse til segregering.

Lige deltagelsesmuligheder for alle børn

Derudover vil et af  temamøderne også sætte spot på arbejdet med stærke børnefællesskaber. Line Buer Bjerre og Dina Celia Madsen fra Danmarks Evalueringsinstitut fortæller her om, hvad det vil sige at sikre alle børn lige deltagelsesmuligheder i dagtilbud samt hvordan der kan arbejdes med at etablere og fastholde børnefællesskaber for alle børn i de danske dagtilbud.

Klik herunder for at komme til tilmeldingssiden, hvor du også finder program for dagen. Vi glæder os til at se jer!

×

Log ind