31. oktober 2022

Netværk for konsulenter på børne- og skoleområdet giver faglig inspiration og netværk i andre kommuner

I KL’s netværk for kommunale konsulenter på dagtilbuds- og skoleområdet får du nye perspektiver på arbejdet som konsulent og et bredt netværk i landets kommuner. Nu har du mulighed for at tilmelde dig netværksmøderne i 2023.

Tre gange om året mødes konsulenter fra en række kommuner i KL’s netværk for dagtilbuds- og skolekonsulenter. På netværksmøderne stiller vi skarpt på aktuelle emner, faglige problemstillinger og rollen som kommunal konsulent på børne- og ungeområdet. Der er oplæg fra forskere, organisationer, kommuner og praktikere, og der er god tid til drøftelser og sparring på tværs af kommuner. I år har 38 kommuner været med i netværket.

Tidligere netværksmøder har haft fokus på blandt andet faglig ledelse, stærke børnefællesskaber, kvalitetsudvikling i spændet mellem kommunal og decentral styring, og kommunal økonomi med særligt fokus på dagtilbuds- og skoleområdet.

Nu er der mulighed for at tilmelde sig konsulentnetværket og deltage i de tre netværksmøder i 2023. Læs mere om tilmelding til netværket nedenfor.

Tilmelding

Netværksmøderne i 2023 afholdes i Odense Congress Center på følgende datoer:

  • Tirsdag d. 28. februar 2023
  • Tirsdag d. 13. juni 2023
  • Tirsdag d. 10. oktober 2023

Prisen for at deltage 1-2 konsulenter er 9600 kr. eksklusive moms. 

Prisen for at deltage 3-5 konsulenter er 14600 kr. eksklusive moms.

Hvis du har spørgsmål til netværket, har lyst til at høre mere, eller vil du tilmelde en eller flere af dine kollegaer, så er du velkommen til at kontakte Laura på LAKJ@kl.dk.

Hvis I ønsker at tilmelde jer netværket, hører vi gerne fra jer senest d. 15. januar 2023.

×

Log ind