13. juni 2022

KL inviterer til den årlige Folkeskolekonference d. 22. september

Årets konference fokuserer på ledelse af Folkeskolen ind i en stærkere evalueringskultur

KL inviterer til årets Folkeskolekonference d. 22. september 2022 på Nyborg Strand

Igen er der store ændringer i forhold til den måde, vi skal drive skole på. Frihedsdagsordenen fylder på alle niveauer, og medfører en række relevante spørgsmål til, hvordan kvaliteten sikres under frihed. Samtidig er der indgået en politiske aftale og vedtaget lovændringer på en lang række elementer i forhold til et kommende evaluerings- og bedømmelsessystem. Det forudsætter, at der på den enkelte skole tages stilling til, hvordan der arbejdes med evaluering, og hvordan evalueringen udformes. Og hvordan understøtter forvaltning og skoleledelsen hinanden i skabelsen af en ny evalueringskultur?

KL’s årlige Folkeskolekonfernce tager fat på dette helt aktuelle og presserede emne, hvor forvaltning og skoleledelser i fællesskab får inspiration og mulighed for at drøfte skabelse af evalueringskultur.

Vi får blandt andet besøg af Lotte Groth Andersen, afdelingschef i Børne- og Undervisningsministeriet, som vil give os et overblik over de nye elementer i Folkeskoleloven. Vi får også besøg af Thomas Illum Hansen, Forskningschef, docent og ph.d., som vil give os et indblik i, hvordan kommunerne kan sætte skolerne fri og stadig stå på mål for kvaliteten. Derudover får vi også besøg af Peter Dahler-Larsen, Professor, Institut for Statskundskab, som vil fortælle os om skabelse af en ny evalueringskultur.

I år er det muligt at tilkøbe en stand på Folkeskolekonferencen. Hvis I er interesserede, så har I mulighed for at læse mere om det her: KL's Folkeskolekonference 2022

For tilmelding og yderligere information om selve konferencen: KL's Folkeskolekonference

Program for Folkeskolekonferencen

×

Log ind