21. december 2022

Du har nu mulighed for at tilmelde dig KL’s konsulentnetværk på dagtilbuds- og skoleområdet i 2023

I KL’s netværk for kommunale konsulenter på dagtilbuds- og skoleområdet får du nye perspektiver på arbejdet som konsulent i en kommunal forvaltning, og et bredt netværk fordelt over hele landet. Nu har du mulighed for at tilmelde dig netværksmøderne i 2023.

Tre gange årligt mødes konsulenter fra knap 40 kommuner fordelt over hele Danmark. På netværksmøderne stiller vi skarpt på aktuelle emner og faglige problemstillinger, som berører dét at være kommunal konsulent på børne- og skoleområdet. Netværksmøderne indeholder både oplæg fra forskere, organisationer, kommuner og praktikere. Der er til netværksmøderne også god tid til både drøftelser og sparring på tværs af kommuner.

Viden og inspiration er altafgørende for mine arbejdsområder. Jeg vil meget nødigt være foruden dette netværk. Jeg holder mange oplæg for større forsamlinger, men også samtaler med mindre grupper eller individuelle sparringsforløb. Her kommer den nyeste viden og indsigt i hvordan man gør andre steder til god gavn.”, lyder det fra Heidi Fly fra Thisted Kommune. Heidi har været med i netværket i flere år, og den viden hun tager med sig fra netværksmøderne, finder hun brugbar i sine konsulentopgaver. Lone Pedersen fra Haderslev Kommune tilføjer: ”Jeg er med i konsulentnetværket for at få inspiration fra andre kommuner. Derudover er programpunktet Nyt fra KL er også et godt punkt for mig, idet det er en maggiterning på de mange nyheder, der kommer fra KL”.

Til spørgsmålet om, hvordan man bruger konsulentnetværket i sin opgaveløsning, lyder det fra Lone Pedersen: ”Jeg deler materialer med konsulenter fra de andre kommuner og er motiveret for at kontakte konsulentkollegaer for mere viden.”. Heidi Fly tilføjer: ”Da jeg meldte mig ind i netværket, var jeg den eneste konsulent på dagtilbudsområdet her i Thisted kommune. Arbejdet som konsulent kan godt være lidt ”ensomt” da der ikke er andre der har samme opgave-område. Jeg havde brug for at høre, hvordan andre gør, hvordan de løser deres opgaver. Der er et nordjysk netværk som jeg sætter stor pris på at være en del af, men jeg havde samtidig også et ønske om at orientere mig mere bredt om, hvordan man gør i resten af landet.”

Til spørgsmålet om, hvad Heidi får ud af netværket, lyder svaret: ”Jeg får altid noget med mig fra netværket. En hel del ny viden fra oplæg og inspiration fra de andre kommuner. Den første gang jeg deltog handlede om konsulentens rolle, og der er mange erkendelser derfra, jeg arbejder videre med og bygger mit konsulentvirke på i dag.”

Vil I deltage i konsulentnetværket i 2023, så har I nu mulighed for at tilmelde jer.

Tilmelding

Netværksmøderne i 2023 afholdes i Odense Congress Center på følgende datoer:

  • Tirsdag d. 28. februar 2023
  • Tirsdag d. 13. juni 2023
  • Tirsdag d. 10. oktober 2023

Prisen for at deltage 1-2 konsulenter er 9600 kr. eksklusive moms. 

Prisen for at deltage 3-5 konsulenter er 14600 kr. eksklusive moms.

Har du spørgsmål til netværket, har lyst til at høre mere, eller vil du tilmelde en eller flere kollegaer, så er du velkommen til at kontakte Laura på LAKJ@kl.dk.

Hvis I ønsker at deltage i netværket, hører vi gerne fra jer senest d. 15. januar 2023

×

Log ind